Työssäoppiminen Badalonassa

Työssäoppiminen Badalonassa

tiistai 6. toukokuuta 2014

Vapaa-ajan vietettä!


Välillä pitää myös nauttia Barcelonan tarjoamasta viihteestä ja mikäs sen parempaa kuin futismatsi Camp Nou:lla. Stadion on Euroopan suurin ja paikalla oli seuraamassa n. 90 000 katsojaa Fc Barcelonan voittaessa Betisin 3-1. Tunnelma oli todella huikea, kun vertaa Suomen jalkapallokulttuuriin. Sain toiseksi halvimmat paikat yläkatsomosta ja siitä joutui maksamaan 73 €, mutta oli ehdottomasti sen arvoinen.







Työkaveri päätti viedä minut syömään täytettyjä kreppejä kavereidensa kanssa. Aiemmin en ollut koskaan maistanut niitä, joten oli kiva kokeilla jotain uutta ja kyllä maistui!





Sää on ollut todella hyvä täällä heti alusta alkaen, kun saavuin tänne (31.3).  Lämpötila kohoaa päivittäin vähintään 20 asteeseen ja monesti reilusti sen yli. Viiden viikon aikana täällä on satanut vettä vain muutaman kerran. Rannalle kestää kävellä asunnoltani n. 20 min, jonne tulee mentyä viikonloppuisin nauttimaan lämmöstä.








Oltiin parin kaverin kanssa kiertelemässä kaupunkia ja nähtiin sattumalta suihkulähdeshow, jossa värit ja veden liikkeet vaihtuivat musiikin tahdissa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti